Bemutatkozás

Dr. Hegyaljai Kiss Judit vagyok, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem Budapesten.

Az egyetem elvégzése óta praktizálok Győrben.

Először fog- és szájbetegségekből, majd konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem szakvizsgát.

Korszerűen felszerelt, légkondicionált rendelőmben előzetes bejelentkezés alapján várom betegeimet. Pácienseim számára igyekszem a legmodernebb eljárásokat nyújtani, beleértve ebbe a fémmentes, ún. teljes kerámia fogpótlásokat, direkt és indirekt felépítéseket.

Különös hangsúlyt fektetek arra, hogy betegeim a legmodernebb kezeléseket kapják.

Ahogy az orvostudomány minden ága, így a fogászat is rendkívül dinamikusan fejlődő, összetett tudomány. Ezért a speciális szaktudást igénylő kezeléseket arra szakosodott kollega végzi el. Így módom van a lehető legjobb eredményt elérni. Az esztétikus és a kozmetikai fogászat mellett köteleztem el magam. Rendszeresen veszek részt hazai és külföldi tanfolyamokon, így jártas vagyok a kozmetikai és a minimalinvaziv fogászat nemzetközi szintű technikáiban. A kezelésekre valóban időt szánok, melyet, ha szükséges, fogászati mikroszkóp szemüvegben végzek.

A 3,2-szeres nagyítású mikroszkóp szemüveg viselése lehetővé teszi számomra, hogy beavatkozásaim minimálinvazívak legyenek, a részleteket pedig aprólékosan kidolgozzam.

Fontosnak tartom a gyermekfogászati ellátást, főleg a rendszeres fogorvosi ellenőrzéseket. Célom, hogy a kicsi ne féljen a rendelőtől, ezért itt a kommunikáció is sokkal fontosabb. Fontos a gyermeket néhány mondatban megismertetni a fogorvosi rendelővel, az esetleges kezelésekkel.